ΦΕΚ 3399/16-9-2025 τ.Γ'/Αριθμ. Προκήρυξης: 1514/4-9-2025 (κενή θέση). Συνοπτική περιγραφή του γνωστικού αντικειμένου:
Αναγνώριση κινδύνων και μηχανισμών αλλοίωσης των τροφίμων, μεθόδους ελέγχου της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων, συστήματα διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων, ανάλυση επικινδυνότητας, προσδιορισμό διάρκειας ζωής, ανάπτυξη και αξιολόγηση μεθόδων συντήρησης των τροφίμων, μελέτη της συμπεριφοράς παθογόνων και αλλοιογόνων μικροοργανισμών, νομοθεσία τροφίμων.
Αναγνώριση κινδύνων και μηχανισμών αλλοίωσης των τροφίμων, μεθόδους ελέγχου της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων, συστήματα διασφάλισης της ποιότητας των τροφίμων, ανάλυση επικινδυνότητας, προσδιορισμό διάρκειας ζωής, ανάπτυξη και αξιολόγηση μεθόδων συντήρησης των τροφίμων, μελέτη της συμπεριφοράς παθογόνων και αλλοιογόνων μικροοργανισμών, νομοθεσία τροφίμων.
Κωδ. Θέσης
APP50791
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Σχολή
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Γνωστικό αντικείμενο
Ποιοτικός έλεγχος και διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων
Τμήμα
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ημ/νία ΦΕΚ
2025-09-16
Κατάσταση
Ενταγμένη
Έναρξη προκήρυξης
23/09/2025
Λήξη προκήρυξης
24/11/2025