ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ (ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΠ)

Το γνωστικό αντικείμενο αφορά στην επιστήμη της Τεχνολογίας Τροφίμων. Έμφαση δίνεται στην αξιοποίηση βιομάζας και παραπροϊόντων τροφίμων στη σύνθεση, και τον χαρακτηρισμό βιοδιαθέσιμων / βιοδραστικών νανοδομών και στην εφαρμογή τους στη συντήρηση, την επεξεργασία, την ασφάλεια τροφίμων, και την ενεργή ή και έξυπνη συσκευασία τροφίμων στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας.
Κωδ. Θέσης
APP42625
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Σχολή
ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Γνωστικό αντικείμενο
Χημική Τεχνολογία. Εφαρμογές Νανοδομών στην Τεχνολογία Τροφίμων
Τμήμα
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ημ/νία ΦΕΚ
2024-08-12
Κατάσταση
Ανοιχτή
Έναρξη προκήρυξης
30/08/2024
Λήξη προκήρυξης
30/10/2024