Μελέτη των βιολογικών-βιοχημικών διεργασιών που λαμβάνουν χώρα σε μοριακό επίπεδο εντός του κυττάρου (μικροβιακού, φυτικού, ζωικού) για την παραγωγή βιομάζας και μεταβολικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, με εφαρμογή στα τρόφιμα. Βιοαντιδραστήρες και ζυμωτικές διεργασίες, ενζυμική τεχνολογία, μικροβιακή τεχνολογία παραγωγής κυτταρικών μεταβολιτών και διαδικασίες ανάκτησης βιοτεχνολογικών προϊόντων. Βιομηχανικές εφαρμογές ενζύμων και βιομηχανικές ζυμώσεις. Μοριακές μέθοδοι ανάλυσης στην Επιστήμη Τροφίμων.
Κωδ. Θέσης
APP47412
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Σχολή
ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Γνωστικό αντικείμενο
Βιοτεχνολογία στην Επιστήμη Τροφίμων
Τμήμα
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ημ/νία ΦΕΚ
2025-04-10
Κατάσταση
Ανοιχτή
Έναρξη προκήρυξης
03/05/2025
Λήξη προκήρυξης
03/07/2025