ΦΕΚ 1970/29-5-2025 τ.Γ'/Αριθμ. Προκήρυξης: 55970/27-3-2025 τ.Γ' (κενή θέση). Συνοπτική περιγραφή του γνωστικού αντικειμένου:
Χημεία-ανάλυση, μικροβιολογία και βιοχημεία τροφίμων, γλεύκους, οίνου και αλκοολούχων ποτών, διεργασίες επεξεργασίας και οργανοληπτική αξιολόγηση τροφίμων, οίνου και αλκοολούχων ποτών, έλεγχος νοθείας των αμπελοοινικών προϊόντων, έλεγχος προέλευσης και γνησιότητας αυτών (χημικοί και βιοχημικοί δείκτες), αξιοποίηση υποπροϊόντων και αποβλήτων οινοποιείων, σχεδιασμός
και υλοποίηση οινοποιητικών εγκαταστάσεων.
Χημεία-ανάλυση, μικροβιολογία και βιοχημεία τροφίμων, γλεύκους, οίνου και αλκοολούχων ποτών, διεργασίες επεξεργασίας και οργανοληπτική αξιολόγηση τροφίμων, οίνου και αλκοολούχων ποτών, έλεγχος νοθείας των αμπελοοινικών προϊόντων, έλεγχος προέλευσης και γνησιότητας αυτών (χημικοί και βιοχημικοί δείκτες), αξιοποίηση υποπροϊόντων και αποβλήτων οινοποιείων, σχεδιασμός
και υλοποίηση οινοποιητικών εγκαταστάσεων.
Κωδ. Θέσης
APP48756
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Σχολή
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Γνωστικό αντικείμενο
Επιστήμη Τροφίμων- Οινολογία και Οινοπνευματώδη Ποτά
Τμήμα
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ημ/νία ΦΕΚ
2025-05-29
Κατάσταση
Ανοιχτή
Έναρξη προκήρυξης
20/06/2025
Λήξη προκήρυξης
21/08/2025