ΦΕΚ 2396/1-7-2025 τ.Γ'/Αριθμ. Προκήρυξης: 77617/20-6-2025 (κενή θέση). Συνοπτική περιγραφή του γνωστικού αντικειμένου:
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει την υπολογιστική επιστήμη τροφίμων και ψηφιακή μετάβαση, τη μελέτη, τη μαθηματική περιγραφή και την αξιολόγηση σύγχρονων
σχημάτων επεξεργασίας τροφίμων και βιοδιεργασιών και τη μελέτη των φαινομένων που διέπουν τις διεργασίες επεξεργασίας τροφίμων και τις βιοδιεργασίες, των
μεθόδων και παραμέτρων λειτουργίας, του σχετικού εξοπλισμού, καθώς και των επιδράσεων των διεργασιών επεξεργασίας αναφορικά με την ασφάλεια, την ποιότητα
και τη θρεπτική αξία, που καθορίζουν την ικανότητα συντήρησης των τροφίμων.
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει την υπολογιστική επιστήμη τροφίμων και ψηφιακή μετάβαση, τη μελέτη, τη μαθηματική περιγραφή και την αξιολόγηση σύγχρονων
σχημάτων επεξεργασίας τροφίμων και βιοδιεργασιών και τη μελέτη των φαινομένων που διέπουν τις διεργασίες επεξεργασίας τροφίμων και τις βιοδιεργασίες, των
μεθόδων και παραμέτρων λειτουργίας, του σχετικού εξοπλισμού, καθώς και των επιδράσεων των διεργασιών επεξεργασίας αναφορικά με την ασφάλεια, την ποιότητα
και τη θρεπτική αξία, που καθορίζουν την ικανότητα συντήρησης των τροφίμων.
Κωδ. Θέσης
APP49294
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Σχολή
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Γνωστικό αντικείμενο
Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων - Ψηφιακές Τεχνολογίες
Τμήμα
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ημ/νία ΦΕΚ
2025-07-01
Κατάσταση
Ενταγμένη
Έναρξη προκήρυξης
10/07/2025
Λήξη προκήρυξης
11/09/2025