Προκήρυξη πλήρωσης θέσης μέλους ΔΕΠ βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή Επί Θητεία του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Περιγραφή γνωστικού αντικειμένου: Το γνωστικό αντικείμενο αφορά τη διεπιστημονική μελέτη της σύστασης, της επεξεργασίας και της ποιοτικής αξιολόγησης των τροφίμων, με έμφαση στα τρόφιμα φυτικής προέλευσης. Εστιάζει στη σύνδεση της επιστημονικής γνώσης με την τεχνολογική εφαρμογή, από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν, στοχεύοντας στη διασφάλιση της ασφάλειας, της ποιότητας και της διατροφικής αξίας των τροφίμων. Το γνωστικό αντικείμενο περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας και ποιότητας, που καλύπτουν όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής και εφοδιασμού των τροφίμων.
Κωδ. Θέσης
APP48565
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολή
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Γνωστικό αντικείμενο
«Επιστήμη, Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων».
Τμήμα
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ημ/νία ΦΕΚ
2025-06-04
Κατάσταση
Ενταγμένη
Έναρξη προκήρυξης
27/06/2025
Λήξη προκήρυξης
27/08/2025