Μελέτη σύστασης, δομής και ιδιοτήτων των τροφίμων. Έλεγχος μεταβολών που αυτά υφίστανται κατά την παρασκευή, την αποθήκευση, τη συσκευασία και τη διακίνηση. Ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνικών ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και ελέγχου μετανάστευσης συστατικών της συσκευασίας. Ανάπτυξη τεχνικών ελέγχου γεωγραφικής προέλευσης και αυθεντικότητας τροφίμων. Συσχέτιση διατροφικής πρόσληψης με δείκτες υγείας
Κωδ. Θέσης
APP48561
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Σχολή
ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Γνωστικό αντικείμενο
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ημ/νία ΦΕΚ
2025-06-06
Κατάσταση
Ανοιχτή
Έναρξη προκήρυξης
14/06/2025
Λήξη προκήρυξης
14/08/2025