Μια (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μοριακή Μικροβιολογία και Ποιότητα Αλιευτικών Προϊόντων-Τροφίμων»|ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ:Μικροβιολογική ποιότητα και ασφάλεια των αλιευτικών προϊόντων - τροφίμων εφαρμόζοντας ή και αναπτύσσοντας νέες καινοτόμες μεθοδολογίες μοριακής μικροβιολογίας, Μικροβιολογικοί κίνδυνοι και μικροβιολογική αλλοίωση αλιευτικών προϊόντων - τροφίμων, Μελέτη μικροβιακής ποικιλότητας και αφθονίας καθώς και δραστηριότητας μικροοργανισμών, Συμπεριφορά των μικροοργανισμών σε όλα τα στάδια της παραγωγικής αλυσίδας, από τη φάρμα έως το πιάτο του καταναλωτή, υπό διάφορες συνθήκες επεξεργασίας, αποθήκευσης και διακίνησης, ανθεκτικότητά τους σε αντιβιοτικά καθώς και η μεταξύ τους αλληλεπίδραση.
Κωδ. Θέσης
APP44210
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Σχολή
ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Γνωστικό αντικείμενο
Μοριακή Μικροβιολογία και Ποιότητα Αλιευτικών Προϊόντων-Τροφίμων
Τμήμα
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ημ/νία ΦΕΚ
2024-11-12
Κατάσταση
Ενταγμένη
Έναρξη προκήρυξης
22/11/2024
Λήξη προκήρυξης
22/01/2025